Mediambient, investigació, formació i valoració del producte
Tenint molt present la protecció del medi ambient, amb l'objectiu de que les explotacions ramaderes puguin complir amb la legislació vigent i a més a més valoritzar al màxim els subproductes procedents de les dejeccions ramaderes, a Mecàniques Segalés ens hem especialitzat amb la fabricació de maquinària relacionada amb el tractament i processament de purins.

Per això, hem dissenyat diferents equips que permeten encaixar als diferents sectors i característiques de cadascú dels diferents tipus de purí, des de la màquina més simple fins a l'instal.lació completa més automatitzada. Estem evaluant constantment les necesitats del sector i buscant noves solucions per obtenir el màxim rendiment, seguretat de funcionament i rentabilitat.

Per aconseguir aquests objectius contem amb: una fabricació i equip d'enginyeria propis, l'experiència d´una industria amb 50 anys al mercat, un grup humà compromès i amb desitjos de millora, recolçats per diferents universitats, enginyeries col.laboradores i tambè amb la inestimable col.laboració i informació que ens transmeten els nostres clients.