Xarxes Socials
2024-06-06

¡Descobreix més sobre els nostres serveis! Visita les nostres xarxes socials per veure vídeos i fotos que mostren com funcionen els nostres equips i tractaments en la pràctica. Segueix-nos i mantén-te al dia de les últimes novetats i demostracions

Veure més
Xerrada biogàs
2024-05-30

Descobreix tot sobre les plantes de biogàs rurals i com complir amb les Millors Tècniques Disponibles (MTD) en la recuperació d'energia! Únete a Mikel, responsable del Departament de Biologia, i a Ramon Gea en aquest vídeo imperdible. No t'ho perdis!

Veure més
FierAgricola 2024
2024-02-01

Explora el món dels purins porcins i bovins al nostre estand de la FierAgricola a Verona, Itàlia! Descobreix com optimitzem el tractament, oferint solucions eficients i sostenibles. Vine i submergeix-te en la innovació per a una agricultura més responsabl

Veure més
Dipòsits flexibles
2024-01-17

¡Eficiència que cuida el medi ambient! Descobreix els nostres dipòsits flexibles per emmagatzemar purins. Una solució pràctica i sostenible per a la gestió responsable de residus.

Veure més
Fira INDAGRA Bucarest
2023-11-16

La setmana passada vam exposar a la fira INDAGRA, la fira més gran de Romania.

Veure més
Fira Sepor Lorca 2023
2023-10-30

Us vau passar a veure el nostre estand a la fira Sepor Lorca ? Allà vam tenir exposats alguns dels nostres productes recomanats per a aquesta zona (Múrcia).

Veure més